pinigai
Verslas

Paskolos dirbant užsienyje ypač dažnai neišduodamos dėl paprastų priežasčių

pinigaiTenka skubiai ieškoti finansinės pagalbos? Tikitės, kad padės kredito bendrovės? Paskolos dirbant užsienyje suteikiamos rečiau, tačiau jeigu dirbate Lietuvoje ir gyvenate būtent čia, tuomet situacija keičiasi kardinaliai. Dabar lietuviams yra sudarytos puikios sąlygos gauti greituosius vartojimo kreditus internetu. Aišku, kai kur palūkanos yra didelės, tačiau verta pasižiūrėti kokias nuolaidas dabar taiko kreditoriai. Dėl milžiniškos konkurencijos kai kurios kredito bendrovės ėmė siūlyti nemokamas paskolas. Jos suteikiamos netgi keliems mėnesiams. Aišku, tai nereiškia, kad jas gauti bus be gali paprasta. Bet kokią paskolą gauti yra sudėtinga, jeigu finansinė situacija yra labai prasta.

Kredito bendrovės pataria iš pradžių patiems įsivertinti savo situaciją. Jeigu jūsų gaunamos pajamos yra labai mažos, o turite ne vieną įsipareigojimą, tuomet logiška, kad naujas sudarys dar daugiau kliūčių sėkmingai atsiskaityti su paslaugų tiekėjais bei kreditoriais. Juk nenorėtumėte įklimpti į dar didesnes skolas? Paskolų teikėjai akcentuoja, kad jokiu būdu nereikėtų skolintis tuomet, jeigu vos suduriamas galas su galu. Finansinės padėtis bus vertinama bet kokiu atveju. Tad, tie asmenys, kurie skolinasi esant pajamų trūkumui buities poreikių tenkinimo metu, tiesiog turėtų pamiršti kreditus ir vartojimo paskolas.

Kas liečia dirbančius kitose šalyse, jiems patariama plačiau domėtis kreditų išdavimo tvarka. Dauguma kredito įstaigų turi kelias sąlygas, kurios sugalvotos jų pačių. Viena tų sąlygų yra gana aiški – paskolos išduodamos nuolatos Lietuvos teritorijoje gyvenantiems LR piliečiams. Tad, jeigu kurį laiką gyvenate kitoje šalyje, jums nėra reikalo bandyti skolintis Lietuvoje. Geriausia būtų pasiūlymų ieškoti toje šalyje, kurioje gyvenate.

Taip pat naudinga žinoti, kad kai kurios bendrovės siūlo skolų perkėlimo galimybę. Tai vadinama refinansavimo galimybe. Tai paskolos rūšis, kuomet viena paskolas imama senų skolų apmokėjimui. Tai naudinga tuomet, kai nauja paskola yra pigesnės – su ją apmokate senas skolas ir paskui mokate žymiai mažesnes mėnesio įmokas. Tokiu atveju irgi galite skolintis keliems metams. Tiesa, tokios paskolos tiesiogiai nepervedamos – pamokamos kliento skolos ir tiek. Kreditingumas irgi tikrinamas be jokių išimčių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *